Partnerships

Ons kantoor is een samenwerkingsverband aangegaan met een vooraanstaand accountantskantoor met meerdere vestigingen in Europa. Zo zijn wij in staat een optimale en volledige service aan u te kunnen bieden bij het aanvragen van een accountantsverklaring of wanneer u ook zaken doet buiten de landsgrenzen. Deze samenwerking biedt ook de flexibiliteit om complexere belastingtechnische vraagstukken direct te toetsen indien het vraagstuk hierom vraagt. Dit levert u een wezenlijke besparing op, aangezien alleen specialisten ingezet zullen worden indien nodig, en garandeert het u dat u ten allen tijde van het meest optimale advies wordt voorzien.

Voorts werken wij samen met een notariskantoor voor het oprichten van Besloten Vennootschappen. Ook kunt u bijvoorbeeld tegen gereduceerde tarieven een nieuwe hypotheek afsluiten.

Wij trachten hiermee een zo breed mogelijke service te bieden aan u volgens the “one stop shop” strategie. Wij bieden u één aanspreekpunt die uw financiële zaken zorgeloos uit handen neemt, tegen zeer scherpe tarieven. Dit onderstreept ons motto : “uitgerekend het beste”.